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Section 13-119.  Dual Offices or Positions -- 
 No person shall hold more than one public office or position under the city, except that 
city officers and employees shall not be precluded from membership on a neighborhood board.  
No city officer or employee shall be a member of the state civil service commission, nor shall 
any city officer or employee hold a public office or position under the federal or state 
government which would be inconsistent or incompatible with or would tend to interfere with 
the duties of the city office or position.  The term "public office," as used in this section of the 
charter, shall not include notaries public, reserve police officers or officers of emergency 
organizations for civilian defense or disaster relief.  (Reso. 77-412; 1992 General Election 
Charter Amendment Question No. 24) 


