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Section 6-204.  Cash Count -- 
 The director of budget and fiscal services, or a designated assistant, and a person 
designated by the council shall jointly, at least once in every three months and at such other 
times as may be deemed necessary, verify the amount of money in the treasury and make a 
certified report showing: 
 (a) The amount of money that ought to be in the treasury. 
 (b) The amount and kind of money actually therein. 
 A signed copy of such a report shall be filed with the mayor and the council, and another 
signed copy shall be posted in the department of budget and fiscal services for public view for at 
least one month from the date of such report.  (1998 General Election Charter Amendment 
Question No. 2(V)) 


